Nederlands nl
  • English en
  • Nederlands nl
  • Português pt
Nederlands nl
  • English en
  • Nederlands nl
  • Português pt
Winkelwagen 0

B2B

Groothandelaar en vertegenwoordiger van Portugese wijnen

Onze kwaliteitswijnen kunnen deel uitmaken van uw product-catalogus. Met een grote variëteit, en lage kosten, kunnen we u producten bieden die voor een gegarandeerd succes zorgen bij uw klanten, en die u financieel veel op zullen brengen.

 Waarom Zeewijn?

01 - Portugese wijnen
Zeer gastronomische wijnen, gerijpt op een grote diversiteit van voedingsrijke gronden. Portugal heeft dertien afgebakende regio's voor wijnproductie, met een grote gecontroleerde kwaliteit, waaronder de Douro Valley (DOC). Dit is de eerste gecontroleerde wijnmakerij-regio in de wereld, daterend uit de zeventiende eeuw.

02 - Variëteit in variaties
Geen ander land heeft een diversiteit in wijnen die zo groot is als in Portugal. Er zijn meer dan 250 types van oorspronkelijke variëteiten, met een terrior propitio' voor de ontwikkeling van kwaliteitswijnen. Portugese enologen zijn specialisten in het blenden en houden zo de traditie van "Pisa a PÉ" in stand, in de vele wijnboerderijen.

03 - Speciale prijzen en voorwaarden
We hebben speciale leveringsvoorwaarden en service voor de Horeca. Voor de Horeca leveren we wijnen van extreme kwaliteit en identificatie tegen voordelige prijzen. U kunt onze partner worden. We geven uw bedrijf 14 dagen voor betaling van uw orders.

04 - Logistieke leveringen:
Al onze wijnen zijn klaar voor levering in ons deposito in Veldhoven, u hoeft geen grote aankopen te doen, omdat we een excellente bezorgservice hebben.

Neem contact met ons op via telefoon: 06-2855 0792, of via e-mail: info@zeewijn.nl contact met ons op, of vul het formulier op de contactpagina in.