Nederlands nl
  • English en
  • Nederlands nl
  • Português pt
Nederlands nl
  • English en
  • Nederlands nl
  • Português pt
Winkelwagen 0

Over Ons

 

Over ons:

 

Het bedrijf is ontstaan met het doel om de beste producten uit Portugal in de markt te zetten. Met zijn grote druivenproductie-capaciteit, biedt Portugal een ruim aanbod van verschillende types wijn, geproduceerd over het hele land, en onderverdeeld over dertien regio’s. Gezamenlijk produceren ze een erg ruime variëteit van kwaliteitswijnen met een wereldwijde bekendheid.

 Vandaag de dag zijn onze diensten in eerste instantie gericht op de Nederlandse en Braziliaanse markt, aan waar we op dit gebied onze leveranciers en producten zullen presenteren. Al onze producten zijn gecertificeerd en goedgekeurd in Portugal. We zijn reeds begonnen met de levering op de lokale markt om de distributie te stroomlijnen.

Het principe van ons werk is het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om toezeggingen te doen, en deze na te komen. Met een gevarieerd aanbod van erg aantrekkelijk geprijsde producten, willen we u het allerbeste uit Portugal presenteren.

Met een uniek, over de hele wereld geroemd aroma besloten wij als Importugal te dienen als de link tussen grote producenten en bedrijven, om zodoende de beste Portugese wijn te kunnen leveren.

 

Algemeen:

 

Zeewijn is een wijn-expert die meer biedt dan alleen conventionele wijnen. Zeewijn staat garant voor een webwinkel en distributeur met een aanbod en assortiment. Ons doel is om onze klanten de beste Portugese wijnen te kunnen aanbieden, en de beste service, met simpele en beveiligde online betalingsmogelijkheden. Ook zijn we geopend voor commerciële vennootschappen.

 

Van de producent tot uw tafel, dat maakt het kwaliteitsverschil:

 

Al uw favoriete dranken worden vanaf een depot geleverd. Zeewijn echter, heeft geen fysieke winkel voor klanten, maar het heeft een distributiecentrum van waar de orders naar Holland en België worden verzonden. Voor bedrijven zijn we geopend van Maandag tot Zaterdag. We voorzien in fantastische en exclusieve wijnen, direct van de producent, zonder dure opslag- en transportkosten.

Deze efficiënte formule stelt ons in staat om direct met de klant in de online-winkel te werken, en een 20% commerciële korting te kunnen bieden voor bedrijven.

 

Product assortiment:

 

Aanvankelijk richtte Zeewijn zich op het verkopen van merkwijnen die onbekend zijn op de Nederlandse markt, maar wereldwijde erkenning genieten. Maar, het assortiment wordt geleidelijk uitgebreid met gespecialiseerde, en meer exclusieve variëteiten. Van olijfolie tot wijn probeert Zeewijn het grootst mogelijke assortiment te kunnen aanbieden. En, als er een interessant product is, dat nog niet op de website staat, dan proberen we het in ons assortiment op te nemen. Als gevolg hiervan groeit onze wijnvariëteit elke dag.

 

Service:

 

Zeewijn focust zich op klanttevredenheid. Naast lage prijzen, en een groot assortiment, zetten we ons tot het uiterste in om een optimaal serviceniveau te realiseren. We doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen, omdat we alleen succesvol zullen zijn als u tevreden bent. Dit betekent dat we u een uitgebreide, betrouwbare en veilige winkelervaring willen bieden. Daarnaast streven we er naar om uw bestelling de volgende dag op een door u aangegeven locatie te laten bezorgen. Snel, betrouwbaar en efficiënt. “What you see is what you get” is waar wij bij Zeewijn voor staan. We doen ons werk met persoonlijke bezorging voor bedrijven.